14. Megragadta az evangélium — Felolvasás a 04. 06. szombati adakozáshoz

2024.04.01

 Adelaide /Ádeléd/ összetört, amikor a férje 2011-ben Új-Zélandon meghalt. Három évvel később, egy újabb csapás érte, papáját is elveszítette. Adelaide /Ádeléd/ gondolataiban ott volt egy kérdés, hol volt Isten, amikor férjét és apját is el kellett temesse?

VIDEÓ Lejátszás

Egyik alkalommal épp a Tv-csatornák közt keresgélt, amikor életében előszőr az adventista csatornára talált!

Arra gondolt, hogy egy pár percig megnézi ezt a műsort, de valahogy megragadta a figyelmét. Éppen a saját kérdéséről hallott gondolatokat. A holtak állapotáról beszéltek. Családjával azóta rendszeresen elmennek a gyülekezetebe és várják Krisztus eljövetelét.

Adelaide /Ádeléd/ akkor nem is tudhatta, hogy talán 2016-ban éppen a te, igen, talán pont a te adományod is hozzájárult, hogy eljuthasson hozzá az evangélium. Az egész világon ’16-ban a missziós adományainkat éppen az Új-Zéland-i missziós feladatokra gyűjtöttük. Tehát, ha éppen akkor te is beadtad a felhívásra adományodat, akkor te is részese lettél Adelaide /Ádeléd/ megtéréstörténetének.

Abban az évben elhatároztuk, hogy lehetővé tesszük Új-Zélandon a Hope Channelt mindenkinek, hogy ingyen nézhesse. Hála az adományoknak, ez az álom valóra válhatott. Mostanra, több mint 170,000 ember nézi havonként a csatorna műsorát, és több százan közülük, örömmel járnak az adventista gyülekezetekbe.

A missziós adományok egyházunkban kialakított rendszere, nagyszerűen támogatja a különböző missziós projekteket a világon. Ilyen kis csodákat támogatnak! A Generál Konferencia rendszeresen megkapja a Divízióktól ezeket az adományokat és szétosztja a missziós projektek és intézmények között a világ különböző területein. Akik így megkapják ezeket a támogatásokat, azok sokkal többet tudnak megvalósítani terveikből, mint amennyit csak a saját forrásukból tudtak volna.

Az egyik ilyen stratégiai missziós intézményünk, amire adakozunk alkalmanként, a Hope Channel, a Reménység média. Amennyiben szeretnél ezen kívül adományt eljuttatni a Hope Channel részére, akkor klikkelj a képen látható weboldalra:

[https://hopechannelinternational.org/giving]

Együtt többet tudunk tenni és messzebbre is jutunk. Amikor visszaadjuk tizedünket és beadjuk adományainkat, helyezzük Istent az első helyre és magunkat egy kicsit hátrébb.

VIDEÓ Lejátszás

VIDEÓ letöltés